Bydelen San Juan var oppholdstedet for adelen og kirkens ledere. I kirken nådde Guds lys presten, mens menigheten satt i halvmørke.

Vinoteca San Juan
Den 16 desember 2011 fikk Telde en ny åpenbarelse. I det historiske kvarteret San Juan ble dørene åpnet i den lille vinhandleren med sans for ”det lille utenom det vanlige”. De hadde et håp om at folk ville sette pris på deres passion for vin. 

Den lille vinhandleren har selvfølgelig også en liten bar, slik at man smake på de ulike fristelsene. Selvfølgelig kan man bestille litt god ost, skinke og tapas retter om så ønsker. Yauce Henriguez guider deg mer enn gjerne gjennom vinens forunderlige verden av smaker og lukter. Det arrangeres også vinprøvninger og kurser for de som ønsker å ta det litt lenger.

Calle Inés Chemida, 2
PLAZA DE SAN JUAN – TELDE
Tel: (+34) 928 690 232
Email: [email protected]
Fra tirsdag til lørdag Formiddager: 12:00 – 15:00 Kvelder 19:00 – 23:00 

Dette ser ut som spansk spekeskinke (jamón serrano), men heter ”Cecina de León” og er laget av storfekjøtt! MÅ prøves til et godt og anbefalt glass rødvin!

På gaten bak kirken i San Juan bydelen finner du et lite og intimt SPA som du kan ha helt for deg selv, sammen med kjæresten eller en vennegjeng!

En perfekt gave til noen du trives i lag med! I tillegg kan du booke ansikts- og kroppsbehandlinger av ymse slag. – Because you’re worth it!!!!;

C/.Licenciado Calderín, nº12. Tel: 928 703 517
Email: [email protected]

En barberer er en håndverksutdannet yrkesutøver som kanskje tilhører en utdødende rase.

La deg derfor lokke inn i stua til THOMAS. Her blir du kort i nakken og av med barten om så ønskes. Et helt liv har han stusset øre- og nesehår, holdt nakke-klippen over kragen og smørt inn herrene med barberskum!

C/. León y Castillo, núm.37
Tel. 928 69 40 09