Cárdenas Eiendomsmegler åpner kontor i Maspalomas

Cárdenas Eiendomsmegler åpner sitt nye 150 kvadratmeter store kontor i Maspalomas 7. oktober 2019. Dette vil gjøre Cárdenas til det eneste eiendomsmeglerfirmaet med kontorer i alle de viktigste områdene sør på Gran Canaria.

Ta kontakt med en av våre skandinaviske representanter for en prat

Det nye Cardenas-kontoret, som ligger i San Fernando, like ved feriebyen Playa del Inglés, har inngang både fra Avenida de la Union Europea og Calle Alcalde Marcial Franco de gamla lokalerna till bostadsbyrån.

Som Gran Canarias mest anbefalte meglerfirma tilbyr Cárdenas nå lokal og personlig rådgivning til kjøpere og selgere over hele det solfylte, sørlige Gran Canaria.

Kjøpe eiendom i Maspalomas?

Ved Cárdenas har vi alltid hjulpet kjøpere med å lete etter den rette eiendommen i Maspalomas, Playa del Inglés og San Agustín. Men med vårt nye kontor midt i hjertet av Maspalomas vil vi være enda bedre rustet til å bistå våre kunder.

Vi har over 39 års erfaring i å hjelpe utenlandske kjøpere til å finne den rette eiendommen med den perfekte beliggenheten. Vårt multinasjonale team av trente eiendomsmeglere har dermed de beste forutsetninger for å hjelpe deg med å kjøpe eiendom på det sørlige Gran Canaria.

Du er når som helst velkommen innom for en kopp kaffe og en prat med en av våre spesialister på Gran Canaria.

Selge eiendom i Maspalomas?

Cárdenas tilbyr den mest komplette salgstjenesten sør på Gran Canaria, der vi starter med en gratis eiendomsinspeksjon og evaluering.

Deretter lager vi en tilpasset lokal og internasjonal markedsføringsplan og en fargebrosjyre på fire språk med profesjonelle fotografier og video.

Dette vises på våre kontorer over hele det sørlige Gran Canaria (i Arguineguin, Puerto Rico, Puerto de Mogán og Maspalomas) og på vår hjemmeside (med over 350 000 besøkende hvert år).

Vi sender også email med eiendommen din til alle potensielle kjøpere, via vår omfattende adresseliste. I tillegg sører vi for å vise den på de mest populære eiendomsportalene i Spania, Storbritannia, Norge, Tyskland etc.

Vår internasjonale markedsføringsplan er skreddersydd med tanke på det som vil fungere best for din eiendom. Vi tilbyr iscenesettelse av boligen (home staging), åpne dager, 3D-turer, videoer, lokale utsendelser og online annonsering, samt omfattende lokal og online annonsering på fire språk. Vi vil også legge eiendommen til BOICAN, den delte eiendomsdatabasen i ACEGI, det kanariske eiendomsforbundet, med mer enn 50 byråer på Gran Canaria.

Denne omfattende lokale og internasjonale markedsføringen gjør eiendommen din synlig for så mange potensielle kjøpere som mulig, og gir deg dermed den best mulig sjansen til å selge raskt og til en god pris.

For en komplett, profesjonell guide til salg av en Gran Canaria-eiendom, last ned vår gratis PDF-guide til Salg av eiendom på Gran Canaria. Eller kontakt oss og snakk direkte med vårt spesialiserte salgsteam på Gran Canaria.

Siden grunnleggelsen av familiebedriften i 1980 har vi betjent hundrevis av fornøyde kunder fra hele Europa, og kjernefilosofien vår er den samme:

Vi arbeider hardt for å gi deg alle de ærlige og profesjonelle rådene du trenger når du kjøper eller selger eiendommer på Gran Canaria – uten noe som helst press eller hardt salg. Slik har vi oppnådd vårt ry som Gran Canarias mest pålitelige og mest anbefalte eiendomsmeglerfirma.