feb 29, 2024

Filminnspilling på Las Burras stranden i San Agustin

De lokale og utenlandske brukerne av Las Burras-stranden ble onsdag ikke bare konfrontert med en solfylt dag og den sterke vinden som av og til pisker denne kystenklaven i San Bartolomé de Tirajana kommune på Gran Canaria. De fikk også se at en del av sandstranden var forvandlet til et filmsett i forbindelse med innspillingen av ”Sin instrucciones”, den nye spillefilmen regissert av Marina Seresesky med Paco León, Silvia Alonso og barnet Maia Zaitegi på rollelisten.

Drag Elektra

Onsdagens filminnspilling, som inkluderte et stort antall statister fra øya, foregikk fra tidlig om morgenen i ulike områder på øya til solnedgang.

”Sin instrucciones” er en nyinnspilling av den meksikanske komediesuksessen ”No se aceptan devoluciones” (2014), regissert av Eugenio Derbez.

Amber Shana Williams og Malcolm Treviño-Sitté er også med i denne nye produksjonen, som forteller historien om Leo. Han er en enslig, kvinnekjær mann som bor i en liten kystnær enklave på Kanariøyene.

Innspillingen av Marina Sereseskys nye film startet i Bilbao før den landet på Gran Canaria. Guggenheim-museet, Portugalete-broen, Doña Casilda-parken, Getxo sjøfartsstasjon og Portugalete var noen av stedene der flere sekvenser ble filmet.