feb 22, 2024

Anna Eder er død

Onsdag denne uken våknet vi opp til den triste beskjeden om at Anna Eder, eier av den kjente restauranten BAMIRA i Playa del Águila (mellom Bahia Feliz og San Agustin) brått og uventet hadde gått bort. Anna (59) døde etter at hun kom hjem fra en reise til Sierra Leone.

Anna Eder, opprinnelig østerriker var lidenskapelig opptatt av store reiser rundt om i verden til de mest eksotiske destinasjoner, fra India til Costa Rica, via Kina, Pakistan, Indonesia og Colombia. Sammen med sin mann samlet de nye ideer og ingredienser for å forme dem om til kulinariske godbiter, som de serverte på sin meriterte restaurante BAMIRA. Men hennes reise rundt i verden har nå kommet til veis ende med et to ukers stopp i Sierra Leone. Hun etterlater seg mannen, den kjente kunstneren og kokken Herbert Eder, og sønnen Mauricio.

Anna Eder, medeier av restauranten Bamira i Playa del Águila i San Bartolomé de Tirajana, døde bare 59 år gammel, samme dag som hun skulle feire bursdagen sin, etter å ha pådratt seg en smittsom sykdom som hun ikke klarte å overvinne.

Våre tanker går til hennes nærmeste familie og mange venner!

Tidigare artikel tryckt 2004

Bamira/Eder

Foto: 2004 arkiv Dag & Natt