Gran Canaria Big Bang Vintage Festival

Gran Canaria Big Bang Vintage Festival er en tverrfaglig, kulturell begivenhet som har de historiske trendene til Rock and Roll som hovedtema. Målgruppen er musikkelskere, ikke bare de som liker musikken, men også kulturen fra 40-tallet, 50-, 60- og 70-tallet.

Britiske band, som Palooka 5 og The Champions, eller den nasjonale artisten Anna Duke vil
ta del av Gran Canaria Big Bang Vintage Festivals line-up, med Isabella y Punto som presentatør av arrangementet.

Bortsett fra de livlige konsertene, er det mange aktiviteter planlagt fra 5. til 8. oktober i San Telmo parken i Las Palmas som; danseverksteder, bokpresentasjoner, vinsmaking og utstillinger

GAMBERRA PRODUCCIONES er ansvarlig for organiseringen av dette arrangementet, under ledelse av Javier Viera. Siden oppstarten i 2017 har Las Palmas på Gran Canaria vært rammen for denne Festivalen, som nå i 2023 også vil bli presentert for første gang på øya La Palma, Tenerife og Lanzarote.

Gran Canaria Big Bang Vintage Festival ble startet med det formål å promotere nye kanariske-talenter, men skal også vise frem den kanariske forretningsstrukturen. Festivalen vil samtidig fremme Km0 (nærprodusert og bærekraftige produkter) og retter seg ikke minst mot både lokal- og internasjonal turisme.