Svensk SwimRun konkurranse i San Agustin Lørdag 10 juni

SwimRun er en sportsgren som kombinerer svømming og løping gjentatte omganger, naturlig nok til lands og vanns. I tillegg skal du både svømme og løpe med de samme klærne. Svømmer du med finner og våtdrakt, må du også løpe med det samme antrekket. SwimRun er en disiplin som de senere 3-4 årene har blitt veldig populær.

Opprinnelig kommer denne sportsgrenen fra Stockholm og Sverige. Takket være en hotelleier som ville utfordre seg selv og sine venner. Men det var ikke før i 2006 som dette initiativet ble en konkurranseform, i Ötillö i Sverige.

Swimrun GC 2021.

Lördag 10 juni, skal SwimRun arrangeres for andre gang med start i San Agustin på Gran Canaria. Stranden Las Burras blir arena for den andre og förste svømme etappen, mens man løper på strandpromenaden, mot Maspalomas og flere svømme etapper til på veien før man løper langs sanddynene, der fjerde og siste svømme etappe ligger før man når målområdet som ligger ved Fyrtårnet i Maspalomas.

Under arrangementet vil man naturligvis oppleve at det er satt opp en del sperringer fra myndighetenes side, men det skal likevel ikke være noe problem å nærme seg til fots for de som ønsker å være tilskuere.

I år är det 2 etapper en supersprint totalt 7,93 kilometer och de har bara en simning i San Agustin, start kl. 12.30  Den andra klassen är är sprint på totalt 14,6 kilometer med start kl. 12.00. De har även en start för de yngre redan kl.11.00. Den stannar kvar San Agustin löper en slinga och har en simning på Las Burras stranden, start och mål på samma ställe.

Alla starter går vid parkeringen utanför hotell Sunsuites Carolina.

Här kan ni få mer information om tävlingen på deras hemsida: swimrun spanien

Swimrun GC 2021.