Introduksjonspris
Ta gjerne kontakt med oss for spesielle introduksjonstilbud avhengig av hvilken tid på året du ønsker å annonsere. Langsiktig planlegging i forhold til annonsering i Dag & Natt vil også i utslag i meget attraktive rabatter.Ta gjerne kontakt !

Design av din annonse
Vi hjelper deg å utforme din annonse, vederlagsfritt. Det forutsetter at du selv bistår med nödvendige komponenter som evt. logo og bilder. I og med at annonseutformingen står for vår regning påberoper vi oss rettigheten til selve annonsen. Om du senere vil bruke annonsen i annet henseende må annonsen kjøpes av redaksjonen.Ta gjerne kontakt!

Langsiktig planlegging
Vi er behjelplig med langsiktig planlegging av din markedsføring gjennom oss. Ta gjerne en uforpliktende kontakt, og vi vil i samarbeid med deg som kunde ved å diskutere målgruppe, typ av annonseutforming og ikke minst de attraktive rabattsystem vi har i forbindelse med langsiktig planlegging. Ta gjerne kontakt !

Plassering
Under teknisk informasjon finner du de annonsestørrelser vi jobber med i utgangspunktet. Bortsett fra baksiden opererer vi med samme pris uasett sideplassering. Vi kan selvfølgelig motta ønsker om plassering, men disse må diskuteres med vår Sales Manager i hvert enkelt tilfelle. Ta gjerne kontakt!

Betaling
Ved annonsekjøp godtar vi kun forhåndsbetaling, om annet ikke er avtalt…