Du er her:
  • Home
  • Pressklipp
  • Taxidriften i Maspalomas holder på å miste kundenes tillit
Image

Taxidriften i Maspalomas holder på å miste kundenes tillit


Klager på upassende oppførsel av enkelte taxisjåfører i Maspalomas blir stadig vanligere. Upassende oppførsel som gjør en enkel reise til en «ubehagelig opplevelse», tilhører ikke lenger sjeldenhetene.

Lokalavisen “MaspalomasAhora” skriver at de har fått høre fra kunder og ansatte i bransjen, at det er et mindretall av nye sjåfører som kjører i altfor høy hastighet, kjører ureglementert, har en aggressiv holdning, og som til og med har hatt episoder med passasjerer, hvor de har fornærmet dem og ofte beskyldt dem for å være rasister.

I tillegg har det vært tilfeller av drosjesjåfører som, til tross for at taksameteret viser en pris på slutten av turen, krever et høyere beløp av passasjeren, noe som fører til at mange velger andre transportmidler eller til og med går.

Det skal allerede ha blitt iverksatt tiltak mot enkelte av disse lovbrytere, som torsdag 5. september, da en sjåfør ble stanset i en kontroll for å ha kjørt i kokainpåvirket tilstand, noe som satte kundens sikkerhet i fare.

Av alle denne grunn er det viktig at styret i Maspalomas Taxi-kooperativ, som administrerer tjenesten, iverksetter de nødvendige tiltakene for å sikre at denne minoriteten av sjåfører ikke går ustraffet for sin dårlige praksis, og i beste fall lukes ut og fratas sin drosjelisens. «Dette er den eneste måten å gjenopprette tilliten på”, skriver “MaspalomaAhora”. Det er også en oppmuntring til de som eventuelt måtte oppleve uro eller negativitet i forbindelse med en taxi tjeneste, at man anmelder saken og noterer seg registreringsnummeret på den aktuelle taxien.

Abonner på oppdateringer

Få siste nytt fra Dag&Natt direkte på e-post

Ikke gå glipp av noen nyheter!

Varsler til e-posten din når vi publiserer nye artikler.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.