Du er her:
  • Home
  • Pressklipp
  • Arbeidet med å renovere strendenes dusjanlegg er påbegynt
Image

Arbeidet med å renovere strendenes dusjanlegg er påbegynt


Byggefirmaet Abaldo har i september i år påbegynt arbeidene som inngår i Moderniseringsplan 2024 for Maspalomas turistrehabiliteringskonsortium, som har som mål å gjøre det enklere å dusje ved inngangene til strendene i Meloneras, Maspalomas, El Cochino, Las Burras og San Agustín. Arbeidene er lagt til rette for å påvirke strandpromenaden så lite som mulig, slik at det blir enklere for bevegelseshemmede å ta seg frem, og for å forbedre sikkerheten og komforten for beboere og turister.

Arbeidene omfatter en totalrenovering av de viktigste adkomstene til kommunens kystlinje. På Las Burras-stranden utføres arbeidene, som går ut på å rense grunnen, samt mindre utgravninger, på strekningen som er forbundet med Calle Las Tabaibas, 13. På denne måten vil brukerne få tilgang til stranden via Calle Las Tabaibas, 9, og fra Calle Los Cardones, 1.

Arbeidet på Meloneras-stranden har begynt på adkomsten nærmest Mar Blanco-gaten, i nærheten av badevakten, der det utføres forberedende arbeider for å rehabilitere dette svært viktige området, som har en rampe for å lette adkomsten for bevegelseshemmede. I tillegg gjennomføres det også en rekke tiltak for å forbedre dusjanleggene og fotbadene ved adkomsten nær strandparkeringen.

På San Agustín-stranden har man begynt å forberede grunnen og grave i Las Acacias-gaten, og senere vil arbeidet utvides til å omfatte adkomsten til området nær Las Retamas-gaten, der det vil bli lettere å komme ned til stranden. På Playa del Cochino-stranden utføres det arbeid i området ved dusjanlegget like ved utsiktspunktet og trappene opp til Playa del Ingles. På samme måte er det bare én adkomst tilgjengelig i området ved Playa del Cochino, så trappene og den nærmeste dusjen vil forbli åpne. På Maspalomas-stranden gjennomføres det også ulike tiltak i området ved Maspalomas-reservoaret, nærmere bestemt det som ligger i Paseo de la Charca i Maspalomas.

Abonner på oppdateringer

Få siste nytt fra Dag&Natt direkte på e-post

Ikke gå glipp av noen nyheter!

Varsler til e-posten din når vi publiserer nye artikler.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.