Du er her:
  • Home
  • Pressklipp
  • Spanias toppscorer i eliteserien er født på Gran Canaria
Image

Spanias toppscorer i eliteserien er født på Gran Canaria


Rafa Mujica har skåret 16 mål i den portugisiske “Primeira de Portugal” med Arouca laget sitt. Det er en eksklusiv rekord blant listen over nasjonale spisser; foran Mayoral, Morata eller Gerard Moreno.

Den spanske toppscoreren i Europas øverste ligaer er født i Las Palmas på Gran Canaria, bærer gul trøye, men spiller ikke for UD Las Palmas. Rafa Mujica herjer i Arouca i portugisiske “Primeira de Portugal” med noen unike rekorder. Han har satt sin signatur på 16 mål i det ordinære mesterskapet, noe som skiller ham fra navn som Borja Mayoral, Álvaro Morata eller Gerard Moreno, som ligger under ham på scoringsstatistikken i den hjemlige turneringen, og legger til den fordelen at ingen av skuddene hans på mål har vært på straffe. Mujica spiller for en beskjeden portugisisk klubb som har ambisjoner om å holde seg i den øverste divisjonen. Med så mange mål at han ligger an til å bli det iberiske halvøyas toppscorer. Han jakter på Banza (Braga) og Gyokeres (Sporting Lisboa), som topper skåringsstatistikken med 18 mål.

“Jeg sluttet aldri å tro på meg selv, og til slutt handlet alt om selvtillit og spill. I Arouca har jeg funnet alt dette, og jeg er veldig glad for å kunne betale tilbake med hardt arbeid og målskoringer. Jeg har allerede scoret 19 mål, 16 i ligaen og tre i andre offisielle turneringer, og det betyr at jeg har hatt min beste sesong i karrieren. Jeg gjorde det bra forrige sesong, med 14 mål, men nå har jeg overgått det, og jeg vil ha mer”, innrømmer spissen fra Gran Canaria.

Abonner på oppdateringer

Få siste nytt fra Dag&Natt direkte på e-post

Ikke gå glipp av noen nyheter!

Varsler til e-posten din når vi publiserer nye artikler.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.