Kom och jobba med oss…
Nu tillsätter vi två tjänster i vårt café.

Svenska kyrkan Gran Canaria är en del av den världsvida kristna kyrkan, en av Svenska kyrkan i utlandets församlingar och tillhör Visby stift – ”stiftet där solen aldrig går ner”. Församlingen vill vara en del av den öppna, tröskellösa, folkkyrkan som välkomnar, ser och respekterar varje människa som söker sig till kyrkan.

Svenska kyrkan Gran Canaria har sin bas i San Agustin på öns södra del.

Det pastorala området gäller hela ön och i händelse av kris eller katastrof även på Fuerteventura och Lanzarote. Sedan 2009 är öns tidigare två församlingar sammanlagda till en och ingen egen kyrko- eller verksamhetslokal finns på andra ställen på ön. Vår församling är en stor turistförsamling och många svenskar, företrädesvis pensionärer, vistas här halvårsvis.

Församlingen driver ett café med vinstdrivande syfte för att finansiera kostnaderna för verksamhet och lokala anställningar. Caféet fungerar därutöver som en diakonal mötesplats med låga trösklar vilket underlättar kontakten mellan hjälpsökande och personal.
Vi söker nu två tjänster under högsäsong, en på 100% och en tjänst på 50%,


från och med 15 oktober 2018 – 31 mars 2019

Arbetsuppgifter: Servering, köksarbete, tillagning av lättare rätter, bakning, diska och deltaga i våra olika event för våra medlemmar.
Lön: Enligt kollektivavtalet Hostelería

 

Dig som person:

  • -Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och relevant utbildning.
  • Det är viktigt du är noggrann, ansvarsfull, kreativ & klarar av att jobba i ett högt tempo. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd måndag till fredag, dagtid.
  • Det läggs stor vikt vid att du som person är ansvarsfull, positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt.
  • Du behöver kunna svenska språket och om du kan spanska är det meriterande.
  • Körkort för bil, NIE nummer och socialförsäkringsnummer (número de afiliación) är krav.

Vid intresse, vänligen inkom med ditt CV och personliga brev senast 30 augusti 2018 till någon av följande kontaktpersoner:

Tina Holm tina.holm@svenskakyrkan.se
Thorbjörn Andersson på thorbjorn.andersson@svenskakyrkan.se