Ännu ett år återvänder den synnerligen populära soul och rythm&blues festivalen till stranden i San Agustin, i år 2 veckor tidigare  Nu på fredag 14  startar det hela och pågår till Söndag 16 juli.

Strax nedanför Hotell Beach Club i San Agustin har man börjat montera den stora scenen. Strax intill monterar man ett annat område för olika matstånd och naturligtvis försäljning av drycker. Konserterna startar fredag och lördag kl. 19.30. Men området sparkar igång redan kl.13.00 med DJ musik och förtäring. På söndag är det inga konserter men det spelas musik  och serveringarna är öppna fram till kl. 20.00. Sittplatser i form av stolar finns inte utan ni får sitta drirekt på den solvarma sanden.

Årets artister är: Bobby Rush -Featuring-, Mizz Lowe, USA, Charlie Wood, USA,  Dan Dombrowne, Tyskland, John Nemeth, USA, Katrina Anderson, USA,  Rick Hutton, England, Robin McKelle, USA,  The Blues Paddlers, USA, The Bo-Keys -Featuring- & The Norman Sisters, USA.

Nedan finner ni länkar till det oficiella programet och en sida som förklarar vilka gator som stängs för trafik samt tider då det stängs av. Det är 2 gator som berörs, Calle Las Retamas som är gatan som går förbi hotel Folias och Calle Las Aulagas som är den gatan som går ifrån Shoppingcenter San Agustin till hotell Beach Club.

Plakat 2023

Om ni inte bor i San Agustin så rekomenderar vi att ni tar bussen då parkering kommer bli ett problem. Alla lägenheter och hotell i området ligger nära 100% beläggning.

Oficiellt program: link
Karta över området: link
Gator som stängs av med tider: link