Festivalen “Sunset Canarias” kommer til Mogan, etter å ha gjort stor suksess i Puerto del Carmen på Lanzarote. Andy & Lucas, Screensavers, Tribute to Cold Play og Cantadores vil glede publikum som deltar på denne musikkfestivalen sammen med andre artister, og det vil være helt gratis.

Denne festivalen vil bli holdt i løpet av oktober måned samtidig på forskjellige øyer og byer på Kanariøyene, som Puerto del Carmen, Mogán, Jandía eller Arrecife.

Torsdag 20. oktober, med start klokken 21.00, opptrer den kanariske gruppen Screensavers på Plaza de las Gañanias i Puerto Mogan. Fredag ​​21. oktober, med start kl 21.00, avholdes  hovedkonserten til festivalen i Playa de Mogán med Andy & Lucas, på Plaza de Las Gañanias. Lørdag 22. oktober, hyllest til ’Cold Play’ på Plaza de las Gañanías med start kl 21:00. Søndag 23. oktober, Singers in the Plaza de las Gañanías, med start kl 21:00.

For den påfølgende helgen har organisasjonen forberedt to forestillinger som finner sted torsdag 27. og fredag ​​28. med en parade gjennom den åpne kommersielle sonen i Playa de Mogán.

Sunset festival plakat