Cine + Food har tidigare år genomförts i området runt Santa Catalina Parken. Men då det påbörjade bygget av Metro Gua Gua stationen har stängt av stora områden, så har denna festival valt att byta område.
I år kommer den 14:e omgången vara på tre olika ställen i Vegueta, den gamla stadsdelen.

Huvudområdet där de flesta arrangemang  genomförs är Plaza sana Ana framför katedralen. Här monterar man även den största bio duken  som har måtten 14x 6 meter. Här kommer de mest attraktiva filmerna att visas och det kommer även att vara konserter. Alla dagar k.18.00 arrangeras olika showkockings med kända profiler från olika spanska restauranger eller tv program såsom masterchef spanien.

Plaza Santa Ana

Plaza Santa Ana

Plaza Pilar Nuevo

Torget Plaza Pilar Nuevo

Casa de Colón

Casa de Colón

Gatan Mendizábal

Matstånd på gatan Mendizábal

Gatan Montesdeoca

Matstånd på gatan Montesdeoca

Gatan Obispo Codina

Matstånd på gatan Obispo Codina

Gatan Armas

Matstånd på gatan Armas

Gatan La Pelota

Matstånd på gatan La Pelota

På Casa de colon kommer de att visas filmer och olika mat arrangemang såsom vinprovning.

På Plaza de Pilar Nuevo har en andra skärm monterats upp och här bli det tre visningar per dag kl. 17.00, 19.00 och Kl. 21.30. På fredag visar man Dracula, Bram Stoker på sista visningen

På gatorna runt dessa 3 platser kommer olika matstånd från olika restauranger att monteras, med menyer som passar till Bio visningar. Priserna kommer att variera ifrån 7 till 14€. Årets tema på menyer är hälsorik mat och lokala produkter kilometro-0. På kartan bredvid har vi markerat de gator som är den gastronomiska delen av festivalen.

Här finner ni ett program dag för dag: Cine+Food