Efter två års frånvaro återvänder den synnerligen populära soul och rythm&blues festivalen till stranden i San Agustin igen under denna sommar. Nu på fredag startar det hela och pågår till Söndag 31 juli.

Senast festivalen genomfördes skedde det som en hyllning till den kända artisten Aretha Franklin. I år har man valt en annan storhet James Brown, så räkna med stor show och bra musik. Strax nedanför Hotell Beach Club i San Agustin har man börjat montera den stora scenen. Strax intill kommer monterar man ett annat omrpåde för olika matstånd och naturligtvis försäljning av drycker. Konserterna startar fredag och lördag kl. 19.30. Men området sparkar igång redan kl.13.00 med musik och förtäring. På söndag är det inga konserter men det spelas musik  och servernigarna är öppna fram till kl. 20.00.

Sittplatser i form av stolar finns inte utan ni får sitta drirekt på den solvarma sanden. De höga temperaturer  som vi har haft de senaste dagarna ser ut att släppa lagom till festivalens start. På torsdag skall det bli mer normala sommartemperaturer, dvs ca 30 grader på dagen och sedan sjunker det på kvällen till behagliga 24-25.

I denna post  finner ni det oficiella programmet med de olika band som deltar. Om ni inte bor i San Agustin så rekomenderar vi att ni tar bussen till San Agustin då parkering kommer bli svårt att finna.

Soulfestival plakat