Alla hotell på Gran Canaria tvingades stänga den 26 mars 2020. Undantag gjordes för ett fåtal som skulle kunna ta hand om personer som gick och väntade på flyg för att ta sig hem. Från och med juni ifjol började en del hotell att preparera sig för en sommar som skulle komma att bli svag. Många valde att fortsätta hålla stängt.

Och en del valde att utnyttja tiden för renovering och förbättring.

Ett av dessa hotell var Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel. Under den dystra tiden från pandemins utbrott har hotellet gått igenom en ordentlig renovering.

Gloria Palace Flygbild

Hela fasaden på hotellet är ny, där de gamla balkongmurarna ersatts av glasverandor. Poolområdet har fräschats upp och ytterligare område för solstolar har skapats. För barnen har deras del av poolen försetts med vattenrutschkanor. Poolbaren är ny vilket också gäller sportsdelen av hotellet.

Rummen har fått nya badrum där gamla badkar ersatts av moderna ”rainfall” duschar. Nya golv i rummen och en ny dekoration.

Även Thalassoterapia centret har renoverats helt och hållet. Här pågår fortfarande vissa arbeten, som väntas vara klara i september.

Till slut har restaurangen Gorbea på taket fräschats upp och ett chillout område gjorts i ordning på taket, varifrån utsikten över havet och omnejd är fantastisk.

Hotellet öppnade under gårdagen, torsdag den 29 juli.
(Canarias7)

Thalasoterapi center