Ja, eller egentligen gårdagens… För igår kväll, onsdag, spelades delar av en omgång i den spanska fotbollscupen, Copa del Rey (Kungens cup).

Matchen gick mellan topplaget Real Madrid och tredje divisionens lag Alcoyano.

Alcoyano, en mindre stad med strax under 60.000 invånare ligger intill Alicante på den spanska östkusten.

Real Madrids seger var givetvis klar redan innan matchen började, trots att många från avbytarbänken fick tillfälle att spela från matchstart.

Men matchen blev lite annorlunda än man tänkt sig. Inte förrän precis innan pausen lyckades Real Madrid få in 1-0. Detta efter en halvlek med fruktansvärt dåligt spel.

Alla förväntade sig förstås att ledningen skulle utökas under halva halvlek, men istället blev det Alcoyano som kvitterade snyggt efter en hörna.

Trots en intensiv press från Madrids håll kunde inte en förlängning undvikas.

När så en av Alcoyanos spelare blev utvisad trodde man än en gång att Madrid till slut skulle klara detta… men istället blev det Alcoyano som efter en kontring avgjorde matchen i 110:e minuten.

Katastrof för Real Madrid förstås, samtidigt lite kul för fotbollen att inte alla är klart innan matchstart.