Den årligt igenkommande julkrubban som byggs upp av ungefär 2.000 ton sand på Canterasstranden i Las Palmas öppnade för allmänheten igår, fredag.

Krubban kan besökas fram till den 6 januari, och från oss på Dag & Natt rekommenderar vi å det varmaste att avlägga ett besök på denna fantastiska skapelse som iår firar sitt 15 års jubileum.

Motivet iår är bland annat en hyllning till all personal inom hälsovården som jobbat direkt med Coronasmittan.

Sandskulptur

Med 2.000 ton sand och skulpturer på upp till 4 meters höjd, är det en fröjd att vandra omkring på det 1.500 kvadratmeter stora området där skulpturerna tagits fram av 8 olika skulptörer.

Givetvis har man vidtagit nödvändiga åtgärder för att minska risken för smitta. Därför bör alla besökare reservera inträde på www.lpavisit.com eller på www.belendearena.es

Inträdet är gratis, men men tar med tacksamhet emot gåvor som sedemera går till de matsalar som finns i staden för dem som inte själva har mat på bordet.

Krubban kan besökas varje dag fram till 6 januari mellan 10.00 – 22.00 med undantag för 24 och 31 december samt 5 januari då ingången stängs redan 20.00.
(Canarias7)

Sandskulptur