Thai restaurang Sa Wad Dee

Nyöppnad i San Agustin

Namnet betyder hej på Thai och de är en ny restaurang som slog upp sina portar på fredagskvällen den 21 Augusti. Med Thailändska kockar i köket och med en krögare som älskar Thai mat så är maten upp till förväntningarna.

På den stora gräsmattan har man byggt upp små thailändska byggnader för sittande gäster runt om en liten pool. Var byggnad har ett sprinklersystem som flera gånger under kvällen aktiveras med tillhörande åskväder i högtalarna. Allt detta skapar en hemtrevlig Thai miljö. På kvällen då all dekoration tänds skapar ett upplevelse rikt spektakel enligt krögaren Sebastian.

Men Sa Wad Dee vill inte bara vara en restaurang de har som mål att bli San Agustins samlingspunkt för turister, med gratis aktiviteter såsom darttavlor, boulebana och ett äkta importerat shuffleboard med mera. De har även en liten  terrass vid ingången som kommer att vara sporthörnan med livesändningar. Inom hela anläggningen kommer man kunna beställa mat & dryck. Restaurangen ligger vid fysioterapi centret ICOT i närheten av  Nueva suecia.