Sakta men säkert vaknar södra sidan av Gran Canaria upp igen. Fler och fler verksamheter öppna upp igen med stor osäkerhet om hur framtiden ser ut.

Den senaste i raden att öpnna är en av skandinavernas favoriter på Gran Canaria restaurang Taste Meson i Arguineguin öppnar idag efter en längre period då portarna har varit igenbommade. Vi fick ett litet samtal med Anders Eibladh en av ägarna. 

 -Vi har kämpat som alla andra för att rädda vår verksamhet när vi inte fått ha öppet och saknar våra gäster. Vi hade beslutat att vi skulle öppna igen den 1/8 men efter ändringar i bl.a england och Norges reserekommendationer, valde vi att skjuta på öppningen. Samtidigt kände vi att vi måste komma igång och åtminstone prova efter flera påtryckningar från stamgäster och hotellen i omgivningen.

Vi har anpassat lokalen och våra rutiner efter rådande gällande regler och därigenom har vi självklart också ett mer begränsat utrymme så att göra en reservation innan man kommer är att rekommendera.

Vi har idag dukar och linneservetter (som vi haft hela tiden i Playa del Ingles) eftersom vi byter dem mellan varje gäst så känns det lite mer hygieniskt än att ”bara” torka och rengöra med alkohol vilket vi givetvis gör med stolar och andra ställen där det är kontaktytor. VI hoppas att våra gäster uppskattar detta.

Reservationer gör lättats på www.tastemeson.com eller på Taste Mesóns sociala medier:  FB

Öppettider: måndag stängt, Lunch fre-sön 13:30-16:00 middag Tis-Sön 19:00-23:30

För frågor, kontakta Anders Eibladh på anders@tastemeson.com eller på telefon +34694442030